Скандалите в парламента през днешния ден продължават: На трибуната излезе Цончо

...
Скандалите в парламента през днешния ден продължават: На трибуната излезе Цончо
Коментари Харесай

Ганев обвини коалицията около Петков във връзки с олигарси, обиди генерал Атанасов, а Славов му отвърна да види себе си

Скандалите в Народното събрание през днешния ден не престават: 

На трибуната излезе Цончо Ганев от " Възраждане ", който се нахвърли на ръководството на Кирил Петков и останалите партии, които са били съгласни с решенията му: 

" Два часа слушахме обвиняванията от страна на ГЕРБ, от страна на Политическа партия, само че безспорните обстоятелства са, че в този парламент имаме предани сътрудници и евроатлантици, а в това време са пряки сътрудници на компании и олигарси, свързани с Путин. Г-н Атанасов, който е надалеч от военачалник,  е от тези, които работиха за този меморандум. Така че изкривеният ви евроатлантизъм господин Атанасов, няма да го приема, вие се криете зад тила на Кирил Петков. Виновни сте вие, че крепихте това държавно управление. За следващ път защитавате авроатлантизъм, отбраняване на оръжие, а обслужвате директните бизнес ползи на олигарси. "  

Отвърна му с имитация Атанас Славов от Демократична България: 

" Г-н Ганев, вие изрекохте поредност от неистини, спекулации, бидейки един от труповете на путинската агитация в този парламент, пробвайки се да блокирате пазаруването на нови самолети, преворъжаването на българската войска, блокирайки военната помощ за Украйна. Точно пък вие да обвинявате най-последователната евроатлантическа коалиция в нашия парламент в благосклонности във връзка с Русия! Трябва да се пази достолепието на съперника и персоналното достолепие, а вие нарушихте и двете. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР